160 Merrimack St entrance

Originally a bank built in the late 1800's, the space is now home to a local bar, artisanal chocolate, cheese and wine shop, as well as two residential condominiums. Prior to renovation of the entry, none of the pendants worked, the walls were peeling, the corridor floor was stained, and the landing and stairs were incompletely carpeted. The space was badly in need of refreshing, and even organization. A partition and safety door were installed to separate the residential from the retail, walls were repaired and repainted using Benjamin Moore's Chantilly Lace, the trim picked out in silver. New Kichler LED pendants -- on a timer -- were installed, and limestone-based resilient floor tiles in a terrazzo-look by CLEO finished the space.  

Before

160 Merrimack corridor_before 01.HEIC
160 Merrimack_Entry progress 01.HEIC
160 Merrimack entry_in progress.HEIC
160 Merrimack_lighting detail.HEIC

After

160 Merrimack ceiling_after 02.HEIC
160 Merrimack ceiling_after 01.HEIC
160 Merrimack corridor_after 01.HEIC
160 Merrimack corridor_after 03.HEIC
160 Merrimack corridor_after 02.HEIC
160 Merrimack_Corridor w bench_after.HEIC